Februari 2020: nieuwe apparatuur in het Zen-tekenatelier! Zo blij mee! Op deze manier kan ik de tangles voor tekenen op het originele materiaal en kunnen de cursisten het allemaal goed zien op het tv scherm.

Op zaterdagmiddag 25 januari 2020 heb ik een workshop Zentangle verzorgd in de Potkaamp in Borne. De opbrengst van deze workshop kwam geheel ten goede aan de restauratie van de Oude Kerk. Het was ontzettend fijn dat er maar liefst 22 deelnemers waren. Er zijn prachtige kunstwerkjes gemaakt en iedereen was enthousiast. 

Certified Zentangle Teacher

Van 26 tot 30 november 2019 was ik in Frankfurt voor het internationaal Zentangle Seminar. Samen met 70 andere deelnemers vanuit de hele wereld volgde ik het interessante programma en kreeg na afloop uit handen van Rick Roberts en Maria Thomas, de grondleggers van de Zentangle methode, het certificaat. Ik mag me nu CZT noemen, officieel Certified Zentangle Teacher! 

CZT Certificaat uit handen van de bedenkers van Zentangle

 Samen met de Amerikanen Rick Roberts en Maria Thomas, de bedenkers van Zentangle.

Frankfurt 30 Novemer 2019

CZT Seminar EU 2
Collega's over de hele wereld!

De Zentangle methode heeft zich verspreid over de hele wereld. Dat was ook te zien in Frankfurt. Deze landen waren hier vertegenwoordigd : België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongkong, India, Indonesië, Ijsland, Japan, Canada, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Zwitserland, Spanje, Zuid- Afrika, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk.

Heel speciaal om al deze mensen te ontmoeten en samen te tangelen, en om nu via Facebook en andere social media contact mee te houden en te volgen.