13-9-2020 Petra

Dag Mirjam, Het was een middag met een gouden randje. Wat ontzettend bijzonder om zo fijn bezig te zijn. De liefde en aandacht voor Zentangle die jij uitdraagt in alle details heeft mij ontroerd. We gaan fijn oefenen en willen graag nog eens terug komen met z'n vieren voor een nieuwe les. Ik meld me dan weer bij jou zoals ik nu ook had gedaan. Een jaar geleden kreeg ik een levensles met de opdracht om mijn creativiteit te ontwikkelen. Ik geloof dat Zentangle de sleutel is. Wonderlijk! Ik ben dankbaar. Liefs, Petra. 

7-03-2020 Anke

Hallo Mirjam,

Wat leuk dat je ons deze foto’s stuurt.

We hebben de workshop heel ontspannend gevonden.

De tijd is omgevlogen zo was ik verdiept in de tekening. Toen ik later thuis kwam en keek naar de tekening kon ik nog lekker even nagenieten van het resultaat en de rust in mij die ik heb ervaren.

Hartelijk bedankt voor de fijne middag.


26-02-2020 Piet K.

Vandaag mijn eerste Zentangle tekening gemaakt bij Mirjam. Een geweldige ervaring. Dank Mirjam!

23-01-2020 Hannie N.

De basisworkshop was erg inspirerend en ontspannend!

11-1-2020 Hanny

Vanmiddag met 5 gezellige meiden bij jou de workshop gevolgd. We werden hartelijk ontvangen met thee, koffie, koekjes en chocola en kregen uitleg over wat zentangelen is. Daarna zijn we onder leiding van Mirjam zelf aan de slag gegaan. Met goede uitleg, en uitstekende materialen. De middag vloog om.

 Het is een heerlijke manier om ontspannen creatief bezig te zijn. Een aanradertje!!

Marjan B.

( Een dag na de workshop)

Hallo Mirjam, hierbij de oogst van vandaag: verslavend! Ik vond de workshop erg leuk en duidelijk! Ik heb mijn nieuwe hobby gevonden!

2019 Marie José

Beste Mirjam, Het was een leuke workshop! s'Avonds zijn we meteen aan de slag gegaan met z'n drieën, zie foto. Lekkere kop thee er bij, kaarsjes aan. Heerlijk geslapen daarna. Lieve groet!

19-11-2019 Erika

Afgelopen vrijdag hebben wij met 5 vriendinnen de workshop gevolgd. Iedereen was enthousiast en volop in concentratie. Zeer inspirerend en rustgevend om te doen. Dankjewel Mirjam !

Thea 

Afgelopen week een workshop Zendala gevolgd: ook weer een aanrader!

 Thea 

Ik volgde een workshop op 18 augustus. Heldere uitleg in een rustige, fijne sfeer. Verrast door het resultaat. Boeken aangeschaft en net de hele ochtend getekend. Volop inspiratie. Dankjewel Mirjam!

Jennie 

Naar aanleiding van een artikeltje in de krant de mooie website bekeken en me toen opgegeven voor een workshop op donderdagavond. Fijne en enthousiaste uitleg gekregen in een prima omgeving! Kom graag een keer bij je terug Mirjam

 Alice 

Een workshop gevolgd waarvan ik erg enthousiast ben geworden. Ben zelf verder gegaan met tekenen en vind het erg leuk om te doen. Kom graag nog een keer. Bedankt!

 Marieta

Hele leuke workshop om te doen. Fijne uitleg en prettige sfeer.

Dank je wel Mirjam.

 Caroline 

Ik heb in een fijn groepje op een prachtige zolderkamer onder het genot van thee en zelfgebakken lekkers nieuwe technieken geleerd.Veel achtergrond informatie gehoord. En nu al ervaren dat tekenen met goed materiaal heel ontspannend werkt. Een aanrader voor wie overweegt zich aan te melden.

 Geraldine 

In een rustige sfeer met prachtig uitzicht op de oude toren, een workshop Zentangle gevolgd. Fijne uitleg wat tot veel inspiratie heeft geleid. Inmiddels al veel heerlijke momentjes voor mezelf gecreëerd. Daarvoor dank.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible