Basisworkshop Zentangle het het Atelier in Borne


Tijdens de basisworkshop leer je de  tekenmethode Zentangle kennen en krijg je informatie over de filosofie erachter en het materiaal . Ik leer je een aantal tangles ( patronen) en samen vullen we stap voor stap een tile in. Na afloop krijg je een basispakketje mee naar huis om verder te kunnen tekenen. Na deze workshop kun je, als je wilt, alle andere workshops ( in willekeurige volgorde) volgen.

Prijs: 30 Euro pp inclusief materiaal ( ook voor thuis)

Datum eerstvolgende workshop: 

Dinsdag 22 september a.s. van 14.00 uur tot 16.00 uur. Aanmelden kan nog!


Update juni 2020: i.v.m Corona geef ik op dit moment alleen workshops aan kleine groepjes van 2 tot 3 personen. Wil jij met je zus, vriendin, moeder of man deze leuke workshop volgen, neem dan gerust contact met mij op. 

Samen kunnen we een tijdstip plannen. E: [email protected]


Online basisworkshop Zentangle

Woon je verder weg of kies je voor veilige afstand nu in de Corona tijd, dan is een online workshop heel geschikt voor jou. 

Deze les duurt een uur. Vooraf kun je het basis materiaal veilig ophalen of laten toesturen.

Online basis workshop kost 15 Euro

Materiaal: 13 Euro (exclusief verzendkosten)

Info via: [email protected]

Zentangle basisworkshop op film

Wil je Zentangle leren kennen en liever op je eigen moment de basis workshop volgen, dan is deze film ideaal voor jou! Na betaling krijg je de link en stuur ik je het basispakketje materiaal op. De film is voor jou vervolgens een tijdje zichtbaar en je krijgt alle informatie heel duidelijk via de beelden. 

Kosten link: 15 Euro pp

Basismateriaal 13 Euro pp ( exclusief verzendkosten)

Heb je interesse, neem dan contact met me op: [email protected]

Cursus Zentangle bij de Volksuniversiteit Hengelo ( OV)

In het najaar van 2020 geef ik een cursus Zentangle bij de Volksuniversiteit in Hengelo ( OV) Ben je geïnteresseerd in een leuke en ontspannen cursus Zentangle, meld je dan aan!

https://www.rocvantwente.nl/voor-volwassenen/vrije-tijd/Zentangle.html


Gezellig met je eigen groepje

Workshop met je eigen groepje in mijn atelier:

Je kunt met je eigen groepje in mijn atelier een basisworkshop volgen, of daarna een van de vervolgworkshops.

Het minimum aantal personen hiervoor is 4 en het maximum 7.

Mail me een voorkeur voor een dag en tijd en ik kijk of het kan

E: [email protected]

Komen jullie niet uit de buurt en wil je er een leuke dag van maken in Borne? Ik geef je graag tips via de mail. Een combinatie met een wandeling door Oud Borne is bijvoorbeeld erg leuk. ( je kunt via mij een boekje en plattegrond krijgen) Ook zijn er diverse eettentjes om te lunchen.

Update juni 2020: op dit moment is met een groter groepje afspreken helaas niet mogelijk i.v.m. Corona. 


Workshop met een grote groep in Borne: 

Ben je opzoek naar iets bijzonders voor een bedrijfsuitje? Of zoek je een leuke invulling om je vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten? Wil je samen met je ( grote) familie een bijzondere middag beleven? Het kan allemaal! Ik heb de mogelijkheid om een mooie ruimte te huren in Borne die plaats biedt aan ongeveer 50 mensen. Een Zentangle workshop is zeer inspirerend en ontspannen voor iedereen!


Workshop voor een grote groep op locatie:

Voor grote groepen kan ik ook een workshop geven op een locatie in een bedrijf of buurt mits die aan de voorwaarden voldoet. Vraag naar de mogelijkheden via de mail: [email protected]  

Update juni 2020: Op dit moment ben ik voorzichtig met het geven aan lessen voor grote groepen. E.e.a. is afhankelijk van de ruimte en grootte van de groep. 


Cursus Zentangle bij de Volksuniversiteit in Enschede


In het najaar van 2020 geef ik waarschijnlijk een cursus Zentangle bij de Volksuniversiteit in Enschede.  ( Deze cursus is het in het voorjaar vervallen door Corona) Ben jij geïnteresseerd in een leuke en ontspannen cursus Zentangle, neem dan contact op met de Volksuniversiteit in Enschede. Meer info volgt later.