Corona update oktober 2020

Workshops Zentangle

Corona update oktober 2020

Als iedereen zich aan de regels houdt is het nog steeds mogelijk dat ik workshops geef. Dit kan op afspraak voor 2 tot 3 personen. Via de mail kun je informatie vragen en kunnen we samen een datum vastleggen. Voorwaarden is wel dat we onze handen desinfecteren bij binnenkomst, dat we 1,5 meter van elkaar gaan zitten en dat we ( zoveel mogelijk) een mondkapje dragen tijdens de workshop.

Heb je ondertussen materiaal nodig? Kijk bij: Materiaal. Hier vind je tips, het assortiment en de prijzen.

Afhalen kan veilig tijdens de corona tijd, het ligt klaar in een mand. 

Basisworkshop Zentangle het het Atelier in Borne


Tijdens de basisworkshop leer je de  tekenmethode Zentangle kennen en krijg je informatie over de filosofie erachter en het materiaal . Ik leer je een aantal tangles ( patronen) en samen vullen we stap voor stap een tile in. Na afloop krijg je een basispakketje mee naar huis om verder te kunnen tekenen. Na deze workshop kun je, als je wilt, alle andere workshops ( in willekeurige volgorde) volgen.

Prijs: 30 Euro pp inclusief materiaal ( ook voor thuis)
Vervolgworkshop Zentangle

Vervolgworkshops zijn er  op vele manieren. We variëren met tangles en met verschillende materialen. 

Duur: 2 uur

Kosten 20 Euro ( exclusief materiaal)

Je krijgt van te voren een berichtje over wat je nodig hebt aan materiaal voor de workshop. Dat wat je al hebt mag je meebrengen en hoef je niet extra aan te schaffen.

Het is niet toegestaan om materiaal dat elders is gekocht hier te gebruiken.

De eerst volgende vervolgworkshop staat hieronder.

Eerstvolgende vervolgworkshop

Voor de eerstvolgende vervolgworkshop staat deze mooie tangle op het programma. We werken op grijze tiles en je zult zeker blij worden van de mooie kleuren en het gebruik van de gouden gellly roll. Deze tangle en de materialen zijn thuis weer heel goed te gebruiken voor het maken van mooie kerstkaarten. Heb je interesse in deze workshop stuur mij dan een emailbericht en we kunnen vervolgens samen een datum prikken. 


Deze vervolgworkshop kost 20 Euro, exclusief materiaal. Wat je intussen al bij mij gekocht hebt aan materiaal, mag je meebrengen.  Dat hoef je niet opnieuw aan te schaffen. De rest kun je tijdens de workshop kopen. Afrekenen kan na afloop met een tikkie. ( prijslijst staat onder Materiaal)

Je hebt nodig: grijze tiles, PN pen in zwart of grijs of een dikkere micron, blauwe micron 0,1 of 0,2 , goudkleurige gellly roll, witpastelpotlood. Neem altijd mee: je micron zwart 0,1, je doezelaar en je zentangle potlood. 

Aanmelden of informatie: [email protected]


Zentangle basisworkshop op film

Wil je Zentangle leren kennen en liever op je eigen moment de basis workshop volgen, dan is deze film ideaal voor jou! Na betaling krijg je de link en stuur ik je het basispakketje materiaal op. De film is voor jou vervolgens een tijdje zichtbaar en je krijgt alle informatie heel duidelijk via de beelden. 

Kosten link: 15 Euro pp

Basismateriaal 13 Euro pp ( exclusief verzendkosten)

Heb je interesse, neem dan contact met me op: [email protected]

Cursus Zentangle bij de Volksuniversiteit Hengelo ( OV)

In het najaar van 2020 geef ik een cursus Zentangle bij de Volksuniversiteit in Hengelo ( OV) Ben je geïnteresseerd in een leuke en ontspannen cursus Zentangle neem dan contact op met de Volksuniversiteit Hengelo ( OV)


Gezellig met je eigen groepje

Workshop met je eigen groepje in mijn atelier:

Je kunt met je eigen groepje in mijn atelier een basisworkshop volgen, of daarna een van de vervolgworkshops.

Het minimum aantal personen hiervoor is 4 en het maximum 7.

Mail me een voorkeur voor een dag en tijd en ik kijk of het kan

E: [email protected]

Komen jullie niet uit de buurt en wil je er een leuke dag van maken in Borne? Ik geef je graag tips via de mail. Een combinatie met een wandeling door Oud Borne is bijvoorbeeld erg leuk. ( je kunt via mij een boekje en plattegrond krijgen) Ook zijn er diverse eettentjes om te lunchen.

Update juni 2020: op dit moment is met een groter groepje afspreken helaas niet mogelijk i.v.m. Corona. 


Workshop met een grote groep in Borne: 

Ben je opzoek naar iets bijzonders voor een bedrijfsuitje? Of zoek je een leuke invulling om je vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten? Wil je samen met je ( grote) familie een bijzondere middag beleven? Het kan allemaal! Ik heb de mogelijkheid om een mooie ruimte te huren in Borne die plaats biedt aan ongeveer 50 mensen. Een Zentangle workshop is zeer inspirerend en ontspannen voor iedereen!


Workshop voor een grote groep op locatie:

Voor grote groepen kan ik ook een workshop geven op een locatie in een bedrijf of buurt mits die aan de voorwaarden voldoet. Vraag naar de mogelijkheden via de mail: [email protected]  

Update juni 2020: Op dit moment ben ik voorzichtig met het geven aan lessen voor grote groepen. E.e.a. is afhankelijk van de ruimte en grootte van de groep. 


Cursus Zentangle bij de Volksuniversiteit in Enschede


In het najaar van 2020 geef ik een cursus Zentangle bij de Volksuniversiteit in Enschede.  ( Deze cursus is het in het voorjaar vervallen door Corona) Ben jij geïnteresseerd in een leuke en ontspannen cursus Zentangle, neem dan contact op met de Volksuniversiteit in Enschede.